Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Το μαγαζάκι της φύσης!!


Μία από τις καλύτερες ανακαλύψεις μου για το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν κάποιο τέλειο μπιτσόμπαρο σε νησί, ούτε ψαροταβέρνα στην ακροθαλασσιά.
Κάνοντας βόλτα στα σοκάκια της Τήνου το βλέμμα μου τράβηξε ένας πάγκος από χειροποίητα σαπούνακια. 
Έχοντας λοιπόν μια σχετική ευαισθησία μιας και η μαμά ασχολείται με πάθος με το αντικείμενο, κοντοστάθηκα και άρχισα να περιεργάζομαι το χώρο... 
Στην πόρτα του μαγαζιού στεκόταν γεμάτος περηφάνια ο Αντώνης, ο νεαρός ιδιοκτήτης της τοπικής επιχείρησης. Μπαίνοντας από την πόρτα ένας διάδρομος με αριστερά διαφόρων ειδών βάζα σαπουνάκια βότανα και αποξηραμένα προϊόντα της φύσης, και δεξιά ακουμπισμένος όλο και περισσότερους θησαυρούς, έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο αίθριο - είσοδο.
Κατεβαίνεις τρία σκαλοπατάκια μπαίνεις σε ένα χώρο που εξηγεί το γεμάτο όλο περηφάνια βλέμμα του ιδιοκτήτη!


Τραχανά, ρύζι, αλεύρι, ζυμαρικά, μπαχάρια, βιταμίνες, προϊόντα με και χωρίς γλουτένη! δεν μπορείς να μην σχολιάσεις! "Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά" τολμάω και του λέω.
Διακριτικός και σεμνός μου απάντησε: "Είμαι τεχνολόγος τροφίμων και είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω" Δεν είπα τίποτα... μόνο σκέφτηκα "πως να μη σαρέσει... έχεις κάνει ένα μικρό παλάτι βιολογικών προϊόντων σε ένα υπέροχο νησί"! 


Το μπακάλικο αυτό δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα ντελικατέσεν της Αθήνας και των βορείων προαστίων! Έχει μόνο να τους βάλει τα γυαλιά για το πως η αποκέντρωση για τους νέους μπορεί να αποβεί κερδοφόρα!
Ο Αντώνης έχει φτιάξει και site μέσα από το οποίο προμηθεύει τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.
http://www.bio-logos.gr 
Κι έτσι είναι πάντα μέσα στα πράγματα!



 Αν ο δρόμος σας, σας βγάλει στο νησί της Μεγαλόχαρης μην ξεχάσετε να περάσετε, να του πείτε ένα γεια, να του πείτε τη γνώμη σας για την προσπάθειά του και να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές! Άλλωστε οι νέοι επιχειρηματίες αυτού του είδους αξίζουν πολλά μπράβο!! Αν πάλι δεν τύχει μπορείτε απλά να τον επισκεφθείτε στο site του! Έχει όλα της φύσης τα καλά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου